۰۴۱ - ۳۶۶۸۰۹۲۵ || ساعات تماس: ۱۰ الی ۲۱

راهکارهای میزبانی وب و دامنه

نوشته‌ی RezaFH
  • 2017/08/14
  • وبلاگ

انتخاب ارائه کننده میزبان وب

انتخاب ارائه کننده میزبان وب

تصمیم گرفته اید وب سایتتان را با یک ارائه دهنده میزبانی وب هاست کنید . اکنون باید تصمیم بگیرید چه ارائه دهنده میزبانی باید انتخاب کنید. تعداد ارائه دهنده های میزبان داده شده و تعداد بسیار زیاد پلن های میزبانی ای کار را مقداری سخت کرده است.

 

در این مقاله سعی می کنیم به شما در انتخاب ارائه دهنده میزبانی صحیح بر اساس نیازهایتان کمک کنیم.

 

قدم اول: تهیه کردن فهرست

 

به شما پیشنهاد می کنیم لیستی از خدمات /امکاناتی که باید داشته باشید تهیه کنید. تمام آیتم های فهرست باید آیتم هایی  باشند که بدون آن ها نمی توانید کار کنید. همینطور ممکن است  مایل باشید فهرست دیگری تهیه کنید که شامل امکانات / خدمات ترجیحیتان باشد. این ها آیتم هایی هسند که داشتنشان باعث مباهات است اما ضروری نیستند.

در لیس شما، ستونی برای امکانات / خدمات، ستونی برای نیازمدی هایتان، و سپس ستونی برای برای هر ارائه دهنده میزبانی در موردش تحقیق کرده اید درست کنید.  متنوبا، اگر تعداد زیادی را مورد بررسی قرار داده اید ، فقط یک ستون برای ارائه دهنده میزبانی و به سادگی، لیستی برای هر کدام از اررائه دهنگان درست کنید.

 

لیست شما باید / ممکن است مثل این باشد :

امکانات / خدمات نیازمندی های من ارائه دهنده هاست ۱ ارائه دهنده هاست ۲
چه مقدار فضای دیسک نیاز دارم؟ (اکنون و در آینده)
چه مقدار پهنای باند نیاز دارم؟
چه مقدار ترافیک برای پشتیبانی نیاز دارم؟
دردسترس بودن وب سایت- چه مقداراخیر پذیرفتنی است؟
آیا به نام دامنه نیاز دارم؟
آدرس ایمیلی به نام دامنه ام نیاز دارم؟ چه تعداد؟
آیا به پشتیبانی برای زبان برنامه نویسی وب نیاز دارم؟ اگر بله کدام یک؟ (PHP, ColdFusion, .NET)
آیا به پشتیبانی برای پایگاه داده نیاز است؟ اگر بله کدام یک؟ (MS Access, SQL server, mySQL)
آیا امکانات ای کامرس نیاز دارم؟ (برای مثال، درگاه پرداخت، سبد خرید)
آیا به پروتکل SSL (برای محافظت از جزئیات اطلاعات ورودی،جزئیات کارت اعتباری وغیره)
موارد مورد نیاز برای گزاش ترافیک چه هستند؟ (دوره های بازدید منحصربفرد، بازدید صفحه، اطلاعات ارجاع دهنده، اطلاعات مرورگر مشتری و غیره)
دیگر موارد مورد نیاز گزارش (برای مثال مصرف RAM، مصرف پردازنده، مصرف دیسک، دسترسی شبکه و غیره. ) اگر بله چطور چه وقت این اطاعات را دریافت می کنم؟ (از طریق کتر پنل آنلاین، ماهانه از طریق ایمیل، هارد کپی)
دنبال کردن شغل / مشکل. چطور هنگام بروز مشکل با ارائه دهنده میزبانی تماس بگیرم؟(تلفن، ایمیل، سیستم بلیط انلاین)
آیا منطقه مکانی مهم است؟ (نیاز است که ارائه دهنده میزبانی محلی باشد؟)
چه مقدار باید بر روی میزبانی وب سایتم کنترل داشته باشم؟  برای مثال، نیاز است که به صورت ریموت به سرور دسترسی داشته باشم؟ باید بتوانم بر روی سرور محصولات شخص ثالث نصب کنم؟
باید شرکت میزبانی کننده برایم حساب مدیدریت درست کند؟
آیا باید به ارائه دهنده میزبانی وب سایت اجازه دهم تبلیغات شخص ثالث را در سراسر وب سایتم قرار دهد؟ (بعضی از وب هاست ها ی رایگان بر روی وب سایت های مشتری هایشان تبلیغات قرار می دهند.)
قیمت. بودجه من چقدر است؟

 

قدم دوم: جست و جو را آغاز کنید

زمانی که لیست (ها) خودتان را درست درست کردید می توانید جست و جو برای ارائه دهنده ی میزبانی وب سایت که تمام موارد ضروریتان را فراهم می کنند شروع کنید و امیدوارانه چندی از لیست ترجیحیتان. تا جایی که می توانید راه ها را امتحان کنید. برای مثال، موتور های جست و جو، راهنماها، سایت های تکنولوژی، راه نماهای کسب و کار های محلی (آنلاین و آفلاین) پرسش از دوستان و همکاران و غیره.

زمانی که ارائه دهنده وب سایتی را که با نیازهایتان همخوانی دارد پیدا کردید ، به لیستی دیگر اضافه کنید. بعد از مدت کوتاهی، به احتمال زیاد لیت بلند بالایی از شرکت های میزبانی کننده وب سایت خواهید داشت که از میان آن ها انتخاب کنید. شما فقط به یکی از آنه ها نیاز دارید ، پس لیست را به یک مورد تقلیل دهید.

فرض بر این که تمام شرکت های هاست کننده در لیست، پلن هاستی که با نیاز های از پیش تعیین شده شما مطابقت دارد را ارائه می کند،  شما باید آن هایی را که ا بقیه برجسته تر هستند را انتخاب کنید. ممکن است امکانات یا سرویسی ارائه دهد که از نظر شما بسیار مفید است. یا معامله ویژه ای پیشنهاد  می دهند. یا احتمالا نسبت به بقیه حرفه ای تر بنظر می رسند. هر چه که هست ، باید تصمیم بگیرید لیستتان را بر اساس این فاکتور ها تقلیل بخشید.

اگر نتوانستید ارائه دهنده هاست مناسبی پیدا کنیدا باید به مرحله اول برگردید و ملاک هایتان را بازبینی کنید.

 

قدم سوم: سعی و کوشش

در این مرحله، باید سعی و کوشش کنید. در این زمینه منظور از سعی و کوش این است که مسائلی که در نگاه اول آشکار نیستند را آشکار کنید . به عبارت دیگر، اطلاعات بیشتری در مورد این شرکت ها و پلن هایی که ارائه می هند به دست بیاورید.

یک چک لیست سعی و کوشش درست کنید. برای هر ارائه کننده هاست یک ستون در نظر بگیرید. این کار به شما کمک می کند تا به امتیازی برای هر ارائه کننده هاست برسید. امتیاز می تواند از ۵ باشد. هر کدام که بالاترین امتیاز را دریافت کرد با شما کار می کند.

اگر مشاهده کردید که هیچ کدام از ارائه کنندگان هاست به اندازه کافی خوب نیستند باید برگردید به مرحله دوم.

چک لیست سعی و کوششتان باید چیزی شبیه به این باشد:

آیتم توضیحات امتیاز ارائه کننده هاست ۱ امتیاز ارائه کننده هاست ۲
خدمات و پشتیبانی آیا شرکت ارائه کننده هاست پشتیبانی ۷/۲۴ دارد؟ زمان برگشت توافق شده برای پشتیبانی مشکلات چیست؟ آیا شرکت سطح خدمات توافق شده دارد؟ آیا پذیرفتنی است؟
قانونی بودن شرکت آیا شرکت قانونی است؟ (کلاهبردارهای بسیاری وجود دارد.)
ثبات شرکت آیا شرکت از نظر مالی ثبات دارد؟ چه اندازه قدمت دارد؟ چه اندازه بزرگ اند؟ آیا در حال رشد و توسعه اند؟ آیا قرار است با کمپانی دیگری ادغام شود؟ ایا با شرکتی دیگر ادغام شده است ؟
امنیت شرکت چه امنیت فیزیکی دارد؟ چه امنیت شبکه ای دارد؟  هنگام بروز مشکل و از دسترس خارج شدن برق چه مقدار مازاد دارد؟ آیا ژنراتور سوختی و دیگر ارائه دهنده های شبکه دارند؟
مصاحبه ها/مشاهده سایت اگر وب سایت بزرگ و پیچیده ای دارید ممکن است بخواهید مصاحبه ای با نماینده شرکت ترتیب دهید. ممکن است همچنین بخواهید مشاهده های سایت را مرتب کنید. این کاردر مورد این که این شرکت چقدر می تواند از وب سایت شما نگهداری کند دیدگاه بسیار خوبی به شما می دهد.
منابع / توصیه ها می توانید مشتری های خوبی که این شرکت را پیشنهاد می کنند پیدا کنید؟فروم ها و سایت های تکنولوژی را امتحان کنید.مطمئن شوید که منبعی مجزا است.همچنین سعی کنید با مشتری های خوب تماس بگیرید.

قدم چهارم: ثبت کردن

تا این جا احتمالا یک ارائه دهنده هاست مناسب پیدا کرده اید. اکنون می توانید ادامه دهید و ثبت نام کنید. معمولا اینکار به سادگی پر کردن یک فرم آنلاین است. جزئیات کارت اعتباری را ارائه می کنید و بعد دستورالعملی را که از طرف ارائه کننده هاست به ایمیل شما ارسال شده است را دنبال کنید. اگر وب سایت بزرگ و پیچیده تری دارید، ممکن است مدیر حساب و یا مدیر فنی حساب به خدمت بگیرید  که به شما در دریافت حساب و تنظیم وب سایت کمک می کند. در این مورد ، ممکن است به افرائ فنی در این پروسه احتیاج داشته باشید.

برای اطلاعات بیشتر در زمینه میزبانی وب به این آدرس سر بزنید.