آموزشها و سوالات رایج کاربران در این صفحه با برخی از اصطلاحات و سوالات رایج بین کاربران آشنا خواهیم شد:
سرویس “فضای میزبانی وب” یا همان “هاست” چیست؟
فضای میزبانی وب یا همان هاست، مقداری از فضای هارد یک سرور (متصل به اینترنت پرسرعت) در یک مرکز داده یا همان دیتاسنتر است که با اتصال دامنه به آن (از طریق DNS یا همان NameServers) کاربر میتواند اطلاعات و فایلهای خود را در آن بارگزاری کرده و سایت خود را راه اندازی نماید. با توجه به تنوع وبسایتها از نظر کاربرد، حجم، میزان بازدید و امکانت مورد نیاز؛ میزبان وردپرس انواع مختلفی از این سرویس را با قیمتهای متفاوت به کاربران خود ارائه میدهد.
دامین یا همان دامنه چیست؟
دامنه درواقع اسم وبسایت شما و آدرس دسترسی به آن در اینترنت میباشد. به این صورت که در فضای اینترنت، هر شخصی نام دامنه شما را در مرورگر خود وارد کند، وبسایت شما برای او بارگزاری خواهد شد.
دامنهها از دو قسمت بصورت نام دامنه (مانندmizbanwp) و پسوند (مانند com. یا پسوند ملی ir.) تشکیل میشوند.
برای راه اندازی یک وبسایت جدید، چه کارهایی باید انجام داد؟
برای راه اندازی یک وبسایت جدید شما در ابتدا به یک دامنه و سپس به فضای میزبانی وب نیاز دارید.
پس از سفارش این دو سرویس از میزبان وردپرس، باید محتوای وبسایت شما نصب و بارگزاری شود که این کار روشهای گوناگون و بسیار زیادی دارد. مانند استفاده از صفحات ثابت html یا وبسایت پویا از نوع php که معمولا از طریق اسکریپتهای آماده برای کاربردهای مختلف در دسترس هستند.
برای مثال اسکریپت وردپرس، یک سیستم مدیریت محتوای رایگان برپایه php است که امکانات کاملی برای راه اندازی انواع وبسایتها در اختیار کاربر قرار میدهد.
من دامنه را از شرکت دیگری خرید کردهام، آیا می توانم فضای میزبانی را از میزبان وردپرس خریداری کنم؟
بله، این امکان وجود دارد و برای استفاده از دامنه شما در سرویسهای میزبانی ما، تنها کافی است DNS های میزبان وردپرس را که پس از تکمیل سفارش برای شما ارسال می گردد، روی دامنه خود تنظیم کنید.
من هاست را از شرکت دیگری خرید کردهام، آیا می توانم دامنه را از میزبان وردپرس خریداری کنم؟
بله، این امکان وجود دارد و برای استفاده از دامنه شما در سرویسهای میزبانی شرکت دیگر، تنها کافی است DNS های آن شرکت را گرفته و روی دامنه خود تنظیم کنید.
وردپرس چیست؟
وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا کاملا رایگان و اپن سورس است ( بر پایه مجوز GPL ) که شما بوسیله آن قادر خواهید بود براحتی یک وبلاگ – فوتوبلاگ – پادکست – گالری و … بسازید.
وردپرس توسط زبان بسیار محبوب PHP نوشته شده و از قدرت MySQL برای ذخیره داده ها استفاده می کند.
دو هدف اصلی سازندگان وردپرس راحتی کاربر در کار با این سیستم و رعایت استاندارد های جهانی هست. بهمین منظور شاید شما امکاناتی را که در یک CMS مشاهده می کنید بطور تمام و کمال در وردپرس نمی بینید. به همین منظور سازندگان وردپرس با کد نویسی دقیق و کامل و در اختیار قرار دادن امکانات و API های فراوان برای توسعه دهندگان این امکان رو ایجاد کرد که دیگران بتوانند براحتی اقدام به ساخت و توسعه افزونه برای وردپرس بکنند.
وردپرس هم اکنون از جهتی نمادی از وب۲ و از جهتی دیگر نمادی از اپن سورس محسوب می شود.
آیا خود وردپرس، پشتیبانی رسمی فارسی دارد؟
آدرس وبسایت پشتیبان رسمی وردپرس فارسی به منظور آشنایی بهتر با این سیستم مدیریت محتوی و همچنین دانلود آخرین و جدیدترین نسخههای آن : www.wp-persian.com
منظور از هاست وردپرس (میزبانی وب ویژه وردپرس) چیست؟
سیستم مدیریت محتوای وردپرس با توجه به افزونه های بسیار زیادی که برای آن وجود دارد، از انعطاف پذیری بالایی نیز برخوردار است. گاهی اوقات این سیستم مدیریت محتوی برای حفظ انعطاف پذیری خود مجبور به استفاده بیش از حد از منابع سرور میشود.
از این رو و به منظور جلوگیری از کاهش کیفیت و انعطاف پذیری وردپرس، میبایست از سرویسهای میزبانی وب ویژه وردپرس که بر روی سرورهای قدرتمندی قرار دارند، استفاده کرد.
ما در میزبان وردپرس با حذف اکثر محدودیتها به منظور ارائه سرویسهای میزبانی با بهترین کیفیت، از وبسایت های وردپرسی با انواع افزونهها بطور کامل پشتیبانی میکنیم.
دایرکت ادمین چیست؟
DirectAdmin یکی از قویترین و بهترین کنترلپنلهای موجود برای سرورهای لینوکس می باشد. کاربران با استفاده از این کنترلپنل میتوانند تمام امکانات سایت خود را از جمله ایمیلها، بانکهای اطلاعاتی، FTP، آمار و … مدیریت نمایند.
سی پنل چیست؟
cPanel یکی دیگر از از قویترین و معروفترین کنترلپنلهای موجود برای سرورهای لینوکس میباشد. کاربران با استفاده از این کنترلپنل می توانند تمام امکانات سایت خود را از جمله ایمیلها، بانکهای اطلاعاتی، FTP، آمار و … مدیریت نمایند.
چگونه می توانم در هاست خود، وردپرس را نصب کنم؟
نصب وردپرس توسط میزبان وردپرس به رایگان برای شما انجام میشود و برای این مورد تنها کافیست از بخش کاربری، اقدام به ارسال تیکت با موضوع “درخواست نصب وردپرس” کنید تا در اولین فرصت، این کار برای شما انجام شود.
اما درصورتی که تمایل دارید خودتان اقدام به نصب وردپرس کنید، میتوانید از طریق جستجوی عبارت آموزش نصب وردپرس در دایرکت ادمین یا سی پنل می توانید این کار را انجام دهید.
اگر سوالی دارید که در این بخش مطرح نشده است، آن را از طریق ارسال تیکت مطرح نمایید. تیم پشتیبانی میزبان وردپرس در اولین فرصت پاسخ سوال شما را خواهد داد.
ارسال تیکت پشتیبانی
مدیریت فایل در cPanel (بخش اول)
آموزش ایجاد انواع فایل و فولدر در هاست سی پنل
آموزش تغییر ورژن php در سی پنل و دایرکت ادمین
مجوز های فایل ها
معرفی و آموزش افزونه فروشگاه ساز رایگان ووکامرس
آموزش راه اندازی CDN با استفاده از افزونه W3 Total Cashe در وردپرس
نحوه استفاده و ایجاد دسته ها و برچسب ها در وردپرس