- 2020/07/07
- آموزش سی پنل
نحوه مشاهده مشکلات سایت در هاست سی پنل
بسیاری از کاربران و مدیران سایتها در سایت خود به مشکل بر میخورند و یا سایت آنها به طور ناگهانی غیرفعال میشود؛ اما نمیدانند مشکل در کدام بخش سایت است؛ غافل از این که در هاستهای سی پنل امکانی وجود دارد که در این مسئله به کمک کاربران میآید.
این خطاها و مشکلات به دلایلی مختلفی ایجاد میشوند که رایجترین آنها تغییر مسیر صفحات و یا حذف فایلها و تغییر کدهای فایلها است.
نحوه مشاهده لاگها (خطاها) سایت از طریق سی پنل
اگر که سایت شما دچار مشکل شده و میخواهید دلایل آن مشکلات را مشاهده کنید، میتوانید در هاست سی پنل خود از قسمت “METRICS” بر روی گزینه Errors کلیک کنید.
با کلیک بر روی این گزینه شما قادر خواهید بود که سریعا به مشکلات سایت خود بپردازید و همه اشکالات سایت خود را از لیستی که نمایان میشود، بیابید.
کادر بالا همان لیستی است که باید مشکلات سایت به ما نمایش داده شود. همانطور که مشاهده میکنید ما در سایتمان هیچ مشکلی نداریم و به همین علت کادر لاگ، کاملا خالی است!
اگر از سی پنل استفاده میکنید، میتوانید از فایل لاگ خود سی پنل کمک بگیرید و مشکلات سایت خود را رفع کنید. در این بخش میخواهیم به فایل لاگ سی پنل بپردازیم و نحوه استفاده از این فایل را به شما کاربران محترم آموزش دهیم.
فایل error_log سی پنل
این فایل مختص سی پنل است و نیاز نیست شما این فایل را ایجاد کنید. اگر که این فایل در سایت شما وجود نداشت نگران نباشید. نشانه این است که هیچ مشکلی در سایت خود ندارید و به همین دلیل این فایل برای شما توسط سی پنل ساخته نشده است.
برای مشاهده فایل error_log میتوانید به پوشه Public_html که در این پوشه همه فایل های شما در آن قابل نمایش است، مراجعه نمایید.
در این پوشه شما باید جستجو کنید و فایل error_log را پیدا کنید. برای مشاهده کردن لیست اشکالات سایت خود باید فایل را انتخاب کرده و از منو بالا گزینه view را انتخاب کنید.
یکی از مزیتهایی که این فایل دارد، این است که شما میتوانید تمام مشکلات را در آن به صورت لیست شده ببینید. تاریخ به وجود آمدن این مشکل هم در این فایل درج میشود. اگر در کدهای قالب و … شما اخلالی ایجاد شود، سریعا این فایل مکان مشکل و فایلی که در کدهای آن مشکل به وجود آمده را معرفی میکند و میتوانید ببینید که در چه لاینی از کدها مشکل دارید و آن را رفع کنید. اگر در زمینه برنامه نویسی دانش کافی را ندارید، پس از مشاهده مشکل میتوانید آن را به طراح سایت خود یا کسی که دانش کافی در این حوزه را دارد ارجاع داده و از آنان کمک بگیرید.
حالا که متوجه شدید چطور میتوانید مشکلات سایت خود را پیدا و بازبینی کنید، حتما اقدام به این کار کنید که در زمان رشد سایت شما به مشکلات فنی دچار نشوید.
اگر که هاست شما این قابلیت را ندارد، میتوانید با خرید هاستهای سی پنل میزبان وردپرس از این قابلیت برخوردار شده و دیگر نگران مشکلات سایت خود نباشید.
آموزش قرار دادن رمز عبور در پوشه های cPanel
آموزش کار با User Manager
آموزش تغییر ورژن php در سی پنل و دایرکت ادمین
چگونگی بهینه سازی پایگاه داده سایت
هاست لینوکس چیست و با هاست ویندوز چه تفاوتی دارد؟
نحوه مدیریت پایگاه های داده با phpMyAdmin
معرفی برترین روش های بالا بردن امنیت هاست سی پنل