- 2015/08/26
- وبلاگ
با مفهوم دامنه و تفاوت پسوند دامنههای اینترنتی آشنا شوید
دامنه چیست؟
دامنه یا Domain آدرس یا نام اختصاصی وب سایت شماست و برای شناسایی سایت شما در دنیای مجازی مورد استفاده قرار میگیرد، به طور مثال دامنهی وب سایت میزبان وردپرس mizabanwp.com است. اجزای هر دامنه با (.) از هم جدا می شوند، به طور مثال در دامنهی yourwebsite.ir، بخش اول نام اختصاصی وب سایت شماست و بخش دوم (.ir) را پسوند می نامند. پسوندها را معمولا متناسب با محتوا و نوع فعالیت وبسایت انتخاب می کنند.
کاربرد پسوند دامنهها
- .ir پسوند ملی وب سایتهای ایرانی است و رایج ترین دامنه مورد استفاده در کشورمان است. هدیه ما به کاربرانی که از میزبان وردپرس سرویس میزبانی تهیه کنند یک دامنهی .ir رایگان (با کد تخفیف ۱۳۹۴ir) است.
- .com مخفف کلمهی commercial به معنای تجاری است، البته استفاده از این پسوند بسیار فراگیرتر از وبسایتهای تجاری است .com یکی از رایج ترین و معروف ترین پسوندهاست.
- .net مخفف واژهی Network است و معمولا توسط شرکت های ارائه دهنده خدمات اینترنتی یا شبکههای اطلاع رسانی مورد استفاده قرار میگیرد.
- org. مخفف واژه Organizations به معنی سازمان، تشکیلات میباشد و معمولاْ توسط مؤسسات و سازمانهای غیر انتفاعی که غالبا فعالیت غیر تجاری (یا حتی تجاری) دارند مورد استفاده قرار می گیرد.
- info. مخفف واژه Information به معنی اطلاعات میباشد که در سایتهایی مورد استفاده قرار می گیرد که بنحوی با امر اطلاع رسانی در هر موردی، مرتبط هستند.
- biz. مخفف کلمهی Business به معنی تجارت می باشد که مورد استفاده سایتهای شغلی – تجارتی به ویژه خدمات مربوط به تجارت الکترونیکی قرار میگیرد.
- .co در واقع پسوند دامنهی ملی کشور کلمبیاست ولی به دلیل نزدیکی به کلمهی Corporation برای شرکتها پسوند مناسبی است و به دلیل ناشناختهتر بودن این پسوند بسیاری از نامهای معروف شرکتها هنوز در این دسته به ثبت نرسیدهاند.
- name. اولین نوع پسوندی است که خاص افراد (اشخاص حقیقی) ایجاد شده است. در حقیقت کلیه افرادی که به هر منظور شخصی می خواهند برای خودشان Website ایجاد کنند میتوانند از این پسوند استفاده کنند.
مدیریت هاست از طریق وردپرس با افزونه File Manager
۵ مورد حیاتی که هنگام انتخاب سرویس هاست وب باید در نظر بگیرید
ساخت فرم تماس ساده با افزونه contact form 7
رفع خطای minify css برای بالابردن سرعت سایت
آموزش ساخت فرم در وردپرس با افزونه ninja forms
افزایش سرعت وردپرس با افزونه قدرتمند Autoptimize
نظارت و کنترل وب سایت