- 2017/12/19
- عمومی
چرا باید هاست اشتراکی را به VPS ارتقا دهیم؟
چرا باید هاست اشتراکی را به VPS ارتقا دهیم؟
در این مطلب می خواهیم دلیل ارتقا هاست اشتراکی به VPS را شرح دهیم. با سایت تخصصی میزبان وردپرس همراه باشید.
مطلب مرتبط : چه چیزی باید در یک بسته ی هاستینگ مورد توجه قرار گیرد؟
هاست مشترک به عنوان راه حل ایده آل برای افراد و شرکت های تجاری با سایت های کوچک و بودجه محدود است که نیازی به سرور مجازی ندارند یا نمی توانند هزینه آن را پرداخت کنند. اما هاستینگ اشتراکی تقریبا خیلی وقت است که کنار گذاشته شده و فناوری پیشرفت کرده است. در حال حاضر که سرورهای خصوصی مجازی (VPS) به وجود آمده اند، کاربران می توانند بسیاری از ویژگی های یک سرور اختصاصی را با مقدار کمی افزایش هزینه نسبت به هاستینگ مشترک داشته باشند. برای کمک به شما در تصمیم گیری در مورد اینکه آیا باید ارتقا دهید یا خیر، تفاوت های بین هاستینگ مشترک و VPS را توضیح خواهیم داد.
هاستینگ مشترک مانند زندگی مشترک است
اگر تا به حال چیزی را به اشتراک گذاشته اید، شما مزایای هاستینگ اشتراکی را می دانید. یک خانه بزرگ برای اجرا وجود دارد و همانطور که همه افراد نسبت به هزینه آن هزینه می کنند، برای همه مناسب است. شما اتاق خود را دریافت می کنید و می توانید همه امکانات دیگر که در دسترس هستند به اشتراک بگذارید. به عبارت دیگر شما بخشی از سرور را اجاره می کنید و منابع را به اشتراک می گذارید، پردازنده، حافظه و فضای دیسک، پهنای باند و غیره را با سایر کاربران به صورت مشترک استفاده می کنید. برای اکثر سایت های کوچک، اغلب اوقات، سرعت، ذخیره سازی، پهنای باند شما به طور کلی بدون مشکل کار می کند. با این حال، مسائل و مشکلات بالقوه وجود دارد.
منابع بیش از حد کم شده اند
همیشه این اتفاق را تجربه کرده اید که وقتی یک نفر از آب گرم استفاده می کند، آب دوش سرد می شود. این یکی از مسائل اصلی در هاستینگ مشترک است. اگر شخص دیگری در سرور به منابع هجوم آورد، به این معنی است که سهم هر کس دیگری برای استفاده از منابع کمتر باشد. این باعث می شود که سایت شما آهسته یا حتی زمان بندی شود و اگر بازدیدکنندگان شما به علت زمان بارگیری یا خرابی از استفاده از سایت شما صرف نظر کنند، می تواند اخبار بدی برای کسب و کار شما باشد.
همسایگان بد
اگر در خانه ای زندگی می کنید که یک صاحب قبلی سابقه اعتباری بد داشته باشد، می دانید اگر آدرس در لیست سیاه قرار داشته باشد. این امر می تواند تاثیر بدی بر توانایی شما برای دریافت اعتبار داشته باشد. وضعیت مشابهی نیز ممکن است با هاستینگ اشتراکی ایجاد شود: اگر سایت دیگری در سرور برای هرزنامه یا توزیع نرم افزارهای مخرب به لیست سیاه اضافه شده باشد، سایت و ایمیل شما نیز ممکن است در لیست سیاه قرار بگیرند. این به این دلیل است که آدرس IP سرور است که در لیست سیاه قرار گرفته است. این مشکل در VPS اتفاق نخواهد افتاد.
آسیب پذیری در مقابل هک
هکرها بی پروا هستند و بسیاری از آنها قصد آلوده کردن سایت های متعدد با نرم افزارهای مخرب را دارند. یکی از مشکلات هاستینگ مشترک، این است که به طور بالقوه منجر به آسیب پذیری متقابل می شود، بدین ترتیب، یک فایل آلوده در یک سایت می تواند باعث آلوده شدن سایر سایت ها در سرور شود. در بیشتر موارد، این به حساب خاص شما محدود می شود، به این معنی که اگر سایت های متعددی را در برنامه هاستینگ مشترک خود اجرا کنید، یک آسیب در یکی از این سایت ها می تواند به تمام سایت های شما گسترش یابد. اگر این اتفاق می افتد، به این معنی است که اگر سایت شخصی یا سایت کسب و کار در همان سرور آلوده شود، می تواند شما را نیز آلوده کند. همانطور که VPS سرورها کاملا جداگانه است، امکان استفاده از سایتهای دیگر برای کاربران دیگر وجود ندارد.
محدودیت منابع
معایب دیگر هاستینگ اشتراکی این است که برای به اشتراک گذاشتن منابع به طور صحیح، هاست باید محدودیت هایی را برای ویژگی های خاصی اعمال کنند، مثلا ممکن است محدودیت ظرفیت برای تعداد فایل های آپلود شده یا فضای ذخیره سازی شما وجود داشته باشد. شما همچنین می توانید به تعداد محدودی از سایت ها، پایگاه های داده ها و حساب های ایمیل محدود شوید. بعضی از هاست ها حتی ممکن است محدودیت های پهنای باند را محدود کنند که می تواند از دسترسی کاربران به سایت شما منع شود، و اگر رشد ترافیک شما افزایش یابد، می تواند یک مشکل جدی باشد. برای اکثر سایت های کوچک، محدودیت های تنظیم شده در حساب های هاستینگ مناسب برای نیازهای صاحبان آن ها می باشد؛ با این حال، اگر ترافیک سایت رشد یابد یا یک کسب و کار مجبور به استفاده از برنامه های سنگین تر بیشتری باشد، پس هاست اشتراکی می تواند یک کسب و کار را پشت سر بگذارد و مانع از داشتن ظرفیت مورد نیاز برای دستیابی به اهداف صاحبان شود.
چرا هاستینگ VPS ؟
هاستینگ VPS ترکیبی کامل از قابلیت دسترسی هاستینگ و قابلیت سرور اختصاصی است. این به وسیله پارتیشن بندی یک سرور فیزیکی به چندین سرور مجازی کوچک که کاملا مستقل از یکدیگر هستند، به شما اجازه می دهد تضمین CPU، حافظه و تخصیص فضای دیسک را که به طور قابل توجهی بزرگتر از هاستینگ مشترک است، به دست آورید.
آزادی بیشتر، عملکرد و سرعت
یکی دیگر از مزایای بزرگ VPS هاستینگ این است که شما مجاز به هاستینگ دامنه های نامحدود هستید و برنامه های کاربردی و نرم افزاری سفارشی را نصب کنید. شما همچنین خواهید دید که یک VPS به طور قابل توجهی بهتر عمل می کند تا برنامه های کاربردی سنگین منابع را مدیریت کند. علاوه بر این، شما همچنین می توانید تغییرات را در تنظیمات سرور انجام دهید، چیزی که نمی توانید در هاستینگ انجام دهید زیرا این کار بر روی همه مشتریانی که سرور را به اشتراک می گذارند تاثیر می گذارد. این تغییرات شما را قادر به اجرای توابع مانند اجرای cronjobs (برای وارد کردن و به روز رسانی جزئیات محصول عمده فروشان در سایت تجارت الکترونیک خود) و یا enable mod_deflate برای سرعت بارگذاری سایت خود را با فشرده سازی داده ها می کند.
راه حل مدیریت VPS
برای جابجایی به یک محیط VPS بیشتر کاربر پسند، می بینید که هاست خوب یک سرویس کاملا مدیریت شده را ارائه می دهد – این شامل نصب و راه اندازی رایگان سرور شما، پشتیبانی ۲۴/۷ و به روز رسانی و پچ کردن نرم افزار می باشد. شما همچنین با یک پنل کنترل، همانطور که در هاستینگ خود داشتید، ارائه می شود – بنابراین محیطی که سرور جدیدتان را مدیریت می کنید به شما آشنا می شود.
نتیجه
هاستینگ سرور مجازی شخصی راه حل ایده آل برای سایت های با ترافیک مورد نظر بالا است؛ مانند رشد تجارت الکترونیک و سایت های عضویت و شبکه های یادگیری مجازی. همچنین برای کسب و کارهایی که سایتهای متعددی را دارند و همچنین افرادی که نیاز به تعداد زیادی آدرس ایمیل و حساب کاربری دارند، مفید است. به طور کلی، این راه حل کم هزینه برای کسب و کارها و صاحبان سایت هایی که به دنبال یک فضای وب امن تر با عملکرد بالاتر، سرعت سریع تر و ذخیره سازی بیشتر هستند، است.
منبع : www.eukhost.com
معرفی برترین افزونه های صدور فاکتور برای ووکامرس
۱۶ ویژگی ضروری سایت هاستینگ برای کسب و کار آنلاین
آموزش غیر فعال سازی بک لینک های مضر در سایت
۱۰ نکته در مورد SEO برای سایت های جدید (بخش ۲)
سه بُعد از فضای ابری : SaaS،PaaS و IaaS
۱۰ نکته برای انتخاب هاست مناسب (بخش ۲)
WHMCS چیست؟