۰۴۱ - ۳۶۶۸۰۹۲۵ || ساعات تماس: ۱۰ الی ۲۱

راهکارهای میزبانی وب و دامنه

نوشته‌ی RezaFH
  • 2017/08/09
  • آموزش, وبلاگ

میزبانی وب چیست؟

میزبانی وب چیست؟

اگر تازه با دنیای ساخت وب‌سایت آشنا شده‌اید حتما از خودتان پرسیده‌اید “میزبانی وب چیست؟” ممکن است ایده‌هایی در مورد این که میزبانی وب چیست؛ داشته باشید اما زیاد مطمئن نیستید. خوشبختانه این مقاله به سادگی همه چیز را برایتان توضیح می‌دهد.

وب سایت تان را بر روی اینترنت قرار دهید.

میزبانی وب، سرویسی است که وب سایت شما را بر روی بستر اینترنت قرار می‌دهد. به عبارت دیگر، وب‌سایت را در دسترس کاربرانتان قرار می‌دهد. به صورت عام، بسیاری از وب‌سایت‌ها برای دیده شدن توسط هر کسی در اینترنت در هر زمانی در نظر گرفته شده‌اند. اگر می‌خواهید هر کسی که به اینترنت دسترسی دارد قادر باشد از وب سایت شما در هر زمانی دیدن کند باید مطمئن شوید که وب سایتتان بر روی کامپیوتری قرار گرفته که ۲۴ ساعت شبانه روز و ۷ روز هفته (۲۴/۷) به اینترنت متصل است.

انواع مختلفی از میزبانی وب وجود دارد، هر چند وقتی صحبت از میزبانی وب می شود دو گزینه پیش رو دارید.

 

گزینه اول: خودتان میزبان وب باشید.

این که خودتان میزبان وب باشید به این معناست که باید تجهیزات مناسب ازجمله، وب‌سرور و اتصال دائمی به اینترنت داشته باشید. همچنین باید اطمینان حاصل کنید که ارئه دهنده سرویس اینترنت این استفاده از اینترنت را در اختیارتان قرار می دهد. به علاوه باید مهارت های مدیریت وب‌سایت ازجلمه، مدیریت/راه انداری وب‌سرور، مدیریت بسته‌های الحاقی، دیوار آتیشین (firewall) و حفاظت دربرابر ویروس‌ها می‌باشد.

بسیاری از افراد خودشان میزبانی وب سایت را بر عهده نمی گیرند. حتی اگر مهارت و یا تجهیزات مناسب را داشته باشند، گاهی گذاشتن این وظیفه بر عهده شخص ثالث که می تواند این کار را ۲۴/۷ انجام دهد بیشتر منطقی به نظر می رسد.

 

گزینه دوم: پیداکردن ارائه دهنده خدمات میزبانی برای میزبانی وب سایت شما

معمول‌ترین انتخاب برای میزبانی وب همین کار است. استفاده از ارئه دهنده وب‌سایت شخص ثالث به شما این امکان را می دهند تا بر روی ارتقای وب سایتتان تمرکز کنید. (و یا هر کار دیگری که می خواهید انجام دهید) و وظیفه میزبانی وب را بر عهده شرکتی بگذارید که در میزبانی وب تخصص دارد.

شرکت‌های میزبان وب حداقل خدمات زیر را ارائه می‌دهند:

پشتیبانی ۲۴/۷

دسترسی به FTP به صورت ۲۴/۷ (بنابراین می توانید وب سایتتان را به روز رسانی کنید)

تعدادی حساب ایمیل (مثال you@yourdomain.com)

کنترل پنل آنلاین برای مدیریت وب‌سایت

آمار ترافیک آنلاین (به این صورت می توانید ببینید وب سایتتان چه مقدار بازدید دریافت کرده است)

سیستم پایگاه داده قوی مانند MySQL یا MSSQL

اگر به نرم‌افزارهای تخصصی سرور مثل ColdFusion, SQL Server یا PHP نیاز داشتید، باید چک کنید ببینید که ارائه دهنده میزبانی وب از این موارد پشتیبانی می‌کند یا خیر.

وقتی که شروع به جست و جو برای ارائه دهنده میزبان وب کردید، متوجه خواهید شد که تفاوت بسیار زیادی در هزینه‌های مربوط به سرویس‌ها وجود دارد. همچنین این نکته را نیز متوجه می شوید که بیشتر میزبانان وب، پلن‌های چندگانه و با قیمت‌های متفاوت برای میزبانی دارند. هر میزبان وب خوبی به شما اجازه می دهد در صورت لزوم پلن خود را ارتقا دهید، پس اینطور احساس نکنید که با پلنی شروع کنید که بیشتر از نیازتان هزینه کنید.

نمونه ای از ارائه دهنده میزبانی وب

شما می‌توانید نمونه‌ای از سرویس‌های میزبانی وب با قیمت رقابتی را در این لینک ها (هاست سی پنلهاست دایرکت ادمین) مشاهده کنید.

همچنین می توانید با خرید همزمان دامنه و فضای میزبانی از یک ارائه دهنده خدمات میزبانی (مانند میزبان وردپرس)، از تخفیف‌های ویژه، مانند دامنه رایگان برخوردار شوید. اگر بودجه محدودی دارید، حریدهای اینچنینی می تواند تفاوت فاحشی هنگام شروع کردن وب سایتتان ایجاد کند.

همچنین می توانید برای انتخاب پلن مناسب برای میزبانی، با پشتیبانی وب سایت به صورت آنلاین بگیرید. این کار برای کسانی که نمی خواهند جنبه های فنی ساخت وب سایت را یاد بگیرند عالی است.

درپایان، دعوت می‌کنیم از راهنمای ثبت دامنه نیز دیدن فرمایید.