
- 2020/07/10
- آموزش وردپرس
معرفی بهترین افزونههای صفحهساز وردپرس
در اولین نسخههای وردپرس با وجود کم بودن افزونهها و پیشرفتهنبودن آنها، اگر میخواستیم یک برگه بسازیم، میبایست حتما دانش کدنویسی را فراگرفته و برای طراحی اختصاصی یک صفحه شاید صدها خط کد مینوشتیم. با به وجود آمدن افزونههای مختص این کار، دیگر این مشکلات حل شده و خیلی ساده میتوانید قالب خود را طراحی کنید.
در این مقاله ۴ افزونه طراحی صفحات گرافیکی معروف و محبوب وردپرس را معرفی میکنیم که با استفاده از آنها بدون دانش برنامهنویسی، در ساختن قالبهای دلخواه خود محدود نباشید.
صفحهساز چیست؟
جزء مهمترین افزونههای وردپرس هستند که کاربران زیادی داشته و برگههای سایت خود را با هر ایدهای که دارند، طراحی کرده و به اجرا میگذارند.
یکی از مهمترین مزیتهای افزونههای طراحی صفحات گرافیکی این است که بدون نیاز به کد نویسی قابل استفاده بوده و با کشیدن و رها کردن drag and) (drop میتوانید برگههای خود را طراحی کنید.
– افزونه ویژوال کامپوزر (Visual composer)
افزونه صفحهساز قدرتمند ویژوال کامپوزر یکی از برترین افزونه ها در زمینه طراحی صفحات گرافیکی وردپرس است که تا کنون کاربران زیادی را به سمت خودش جذب کرده است. با این افزونه هرنوع طرح های گرافیکی را میتوانید بدون هیچگونه محدودیتی طراحی کنید.
اگر در ابتدا، کار با این افزونه سخت است و فکر میکنید از پس آن بر نمیآیید، باید بگوییم اصلا اینگونه نیست و کارکردن با این افزونه بعد از چند وقت برای شما ساده میشود.
البته این را هم باید اضافه کنیم که بدون آموزشهای مقدماتی نمیتوانید صفحات خود را به دلخواه با این افزونه طراحی کنید و باید کمی آموزشهای این افزونه را از طریق گوگل پیدا کرده و فرا بگیرید.
یکی از مهمترین مزیتهای ویژوال کامپوزر این است که با تمام نسخههای موجود وردپرس سازگار بوده و هیچگونه باگ امنیتی و ظاهری ندارد و آپدیتهای منظم آن توانسته کاربرهای ایرانی و خارجی زیادی را به سمت خود بکشاند.
تعداد نصبهای این افزونه تا کنون به بالای چند میلیون رسیده که همین تعداد نصب، یعنی کاربران این افزونه از امکانات فراوان این صفحه ساز راضی هستند.
مزایای ویژوال کامپوزر
۱- موجود بودن قالبهای آماده
غیر از اینکه شما میتوانید تمهای اختصاصی با این افزونه ایجاد کنید، این افزونه در خود قالب های آماده ای قرار داده که شما میتوانید با انتخاب کردن، آنها را بر روی برگه مورد نظر قرار داده و به سادگی با روش کشیدن و رها کردن ویرایش کنید.
۲- طراحی قالبهای واکنش گرا با چند کلیک
میتوانید قالبهای واکنشگرا و کاربرپسند طراحی کنید و برای واکنشگرا کردن قالب خود، نیازی به کد نویسی ندارید و در تنظیمات المان های قالب میتوانید این کار را با چند کلیک انجام دهید.
۳- بدون محدودیت در طراحی قالب های گرافیکی
با تهیه این افزونه دیگر هیچ محدودیتی در طراحی قالبها ندارید و برای طراحی قالبهای ساده و یا پیشرفته دیگر نیاز به تهیه افزونهها و اجزای دیگر ندارید.
۴- طراحی شبکه بندی شده قالب ها
با این افزونه میتوانید قالب را شبکهبندی کنید و آن را به چند بخش تقسیم کنید که به راحتی بتوانید مکانهای مختلف سایت خود را مشخص کنید. این مزیت برای این است که برای بعد بخواهید قالب را ویرایش کنید در بین المانهای مختلف سر در گم نشوید و به سادگی بتوانید به ویرایش کردن قالب خود بپردازید.
و مزیتهای فراوان دیگر که با نصب و استفاده از این افزونه میتوانید به آنها پی ببرید و قالب مورد نیاز خود را به سادگی طراحی کنید.
معایب افزونه ویژوال کامپوزر
۱- ناسازگاری با افزونه گوتنبرگ در وردپرس
این ناسازگاری در نسخه ۵ وردپرس با آمدن گوتنبرگ به وجود آمد که در نسخههای بعدی وردپرس این مشکل به طور کامل رفع شد و دیگه مشکلی از این بابت نخواهید داشت.
۲- پولی بودن نسخه پیشرفته افزونه ویژوال کامپوزر
برای تهیه نسخه اورجینال این افزونه قدرتمند باید آنرا خریداری کنید.
۳- سنگین بودن افزونه و فشار روی هاست
این افزونه روی سرور و هاست شما فشار زیادی میآورد و در طراحی و اجرا کمی مشکلساز است.
– افزونه قدرتمند المنتور ( Elementor )
این افزونه که به تازگی اوج گرفته و در مدتی که معرفی شده، توانسته کاربران زیادی – در حدود ۲ میلیون نفر – را به سمت خود جذب کند. با طراحی رابط کاربری عالی که این افزونه دارد، بهطور قطع یکی از محبوبترین افزونههای وردپرس خواهد شد.
المنتور با دو نسخه رایگان و ویژه به افزونههای وردپرس اضافه شده و کار کردن با آن جذاب و ساده هست و با همان روش کشیدن و رها کردن (drag and drop) میتوانید با این افزونه صفحههای مختلفی طراحی کنید.
طراحان قالب المنتوری
از زمان معرفی این افزونه، بسیاری از تازه کارهای وردپرس هم طراح قالب شدند و هر طوری که نیاز دارند قالب های خود را طراحی و اجرا میکنند و دیگر سراغ قالبهای آماده نمیروند.
مزیتهای المنتور
۱- پشتیبانی از زبان فارسی
المنتور بر علاوه پشتیبانی از زبان فارسی و انگلیسی از ۵۲ زبان زنده دنیا پشتیبانی میکند که به سادگی میتوانید آنها را انتخاب کرده و زبان این افزونه را تغییر دهید.
۲- طراحی و ویرایش قالبها به صورت زنده
یکی از مزیتهای دیگر این افزونه طراحی قالب به صورت زنده است که برگه را به نمایش میگذارد و شما به صورت کاملا واضح و زنده برگه را به دلخواه خود ویرایش میکنید.
۳- المانهای متعدد برای طراحی انواع قالبها
این افزونه قدرتمند بیش از ۳۰۰ المان دارد که به شما این اجازه را میدهد که هرگونه نیاز خود را بر طرف کنید و همه امکانات دلخواه را به قالب اضافه کنید.
- داشتن قالبهای آماده در افزونه
- طراحی رابط کاربری جذاب برای استفاده صحیح از افزونه
- دارا بودن نسخه رایگان و پیشرفته
- سازگاری با تمامی افزونههای وردپرس
- سازگاری با تمام نسخه های وردپرس
- نداشتن محدودیت در طراحی (در نسخه پولی) از دیگر ویژگیهای المنتور است.
معایب افزونه المنتور
از بزرگترین عیب هایی که این افزونه دارد این است که نمیتوانید به لینکها استایل دلخواه بدهید و لینکها را باید به صورت ساده در قالب قرار دهید. اما این افزونه میتواند رقیب جدی برای ویژوال کامپوزر باشد و با گذشت زمان و آپدیتهای بعدی، شاید خود را به بهترین افزونه صفحهساز وردپرس تبدیل کند.
– افزونه Beaverbuilder
این مورد هم یکی از چند صفحه ساز محبوب وردپرس است که در این بخش به آن میپردازیم. این افزونه کمی از دو مورد قبلی محبوبیت پایین تری داشته و تا کنون نتوانسته جایگزین برترین افزونه طراحی صفحات گرافیکی وردپرس باشد.
با بیور بیلدر میتوانید برگههای خود را در چند دقیقه یا شاید هم چند ثانیه طراحی کنید. امکانات فراوانی در اختیار شما میگذارد که میتوانید بدون محدودیت در طراحی همیشه به کار خود ادامه دهید.
بیور بیلدر تا کنون توانسته در نسخه رایگان خود ۵۰۰ هزار نصب دریافت کند و مورد حمایت این تعداد کاربر خود قرار بگیرد.
با نسخههای مختلف وردپرس سازگاری کامل دارد و آپدیتهای منظم هم برای آن ارائه میشود. یکی دیگر از دلایل محبوبیت این افزونه پشتیبانی از ۱۵ زبان زنده دنیاست که کاربران به سادگی بتوانند از آن استفاده کنند.
مزایای افزونه بیور بیلدر
از امکانات این افزونه میتوان به دارا بودن امکانات متعدد برای طراحی قالب وردپرس و موارد ذیل اشاره کرد.
- امکان سفارشی سازی المانها و قالبها
- امکان نصب فونتهای مختلف برای طراحی قالب با فونتهای دلخواه
- امکان سفارشی سازی برای قرار دادن محصولات ووکامرس و صفحات ووکامرس
- و…
معایب افزونه بیور بیلدر
این افزونه یک ایراد بزرگ دارد که دو نسخه رایگان و ویژه را ارائه کرده و در نسخه رایگان این افزونه محدودیتهای فراوانی دیده میشود و باید نسخه ویژه آن را خریداری نمایید که محدودیتی برای طراحی برگهها در وردپرس نداشته باشید.
– صفحهساز قدرتمند divi
افزونه divi یکی دیگر از افزونههای موجود در زمینه طراحی صفحات در وردپرس است که ظاهری تقریبا شبیه به المنتور دارد و سادگی در طراحی را برای ما فراهم میکند.
این برگهساز قدرتمند هم تاکنون توانسته به کاربران خود امکانات زیادی ارائه دهد و نکته جالبی که دارد این است که شما میتوانید با این افزونه سایتهای چند زبانه هم طراحی کنید و سایت خود را به تمام دنیا معرفی کنید که همه با هر زبانی بتوانند سایت شمارا مورد بررسی قرار دهند و از محتوای سایت شما استفاده کنند.
طراحی انواع قالبهای ریسپانسیو !
طراحی قالب با استفاده از دانش کد نویسی یک مشکل بزرگ دیگر هم دارد که شما باید بتوانید قالب خود را ریسپانسیو کنید، که در هر دستگاه به درستی نمایش داده شود. افزونههای طراحی صفحات گرافیکی خصوصا افزونه Divi این مشکل را بر طرف کرده و میتوانید قالب های ریسپانسیو/واکنشگرا طراحی کنید.
سفارشیسازی رابط کاربری افزونه divi
یکی از بهترین قابلیت هایی که این افزونه دارد، این است که شما میتوانید رابط کاربری را سفارشی سازی کنید و همه تنظیمات ظاهر شدن افزونه طراحی و… را به دلخواه خود طراحی نمایید. این قابلیت پیشرفته را هیچکدام از افزونههای مشابه ندارند.
پشتیبانی از زبان فارسی در افزونه Divi
یکی دیگر از دلایلی که باید از این افزونه استفاده کرد این است که از زبان فارسی پشتیبانی کرده و کاملا برای فارسی زبانان قابل فهم است.
سخن آخر
افزونههایی که در این مقاله معرفی کردیم را میتوانید به دلخواه خود انتخاب و نصب کنید. در هر بخش مقاله توضیحات هر افزونه عنوان شد که سادهتر بتوانید انتخاب و استفاده کنید.
البته ممکن است که این افزونهها آپدیتهای جدیدی ارائه دهند و هر بار کار کردن با این افزونهها ساده تر شوند و بتوانید سایت های پیشرفته را طراحی و اجرا کنید.
بهینه سازی تصاویر در وردپرس با افزونه قدرتمند wp compress
معرفی برترین افزونه های صدور فاکتور برای ووکامرس
رفع خطای رایج ۴۱۳ در سایتهای وردپرسی
ساخت فرم تماس ساده با افزونه contact form 7
وردپرس چیست؟ هر آنچه باید درباره وردپرس بدانید
مدیریت هاست از طریق وردپرس با افزونه File Manager
انتقال سایت وردپرسی از لوکال هاست به هاست سی پنل