
- 2020/05/19
- آموزش, عمومی
آموزش غیر فعالسازی بک لینکهای مضر در سایت
بک لینکها برای بالا بردن رتبه سایت عالی هستند؛ اما همه بک لینکها مفید نیستند؛ بلکه در بعضی مواقع میتوانند حتی مضر باشند و سایت شما را در معرض اسپم قرار دهند. گاهی اوقات هم ممکن است رقبا برای سایت شما یک سری لینکهای اسپم ایجاد کنند که این موضوع در نحوه ارزیابی سایت شما توسط گوگل تاثیر منفی خواهد داشت.
ما در این مقاله یکی از ابزارهای مفید گوگل که میتوانید با استفاده از آن بک لینکهای اسپم را حذف کنید را به شما معرفی خواهیم کرد.
این ابزار که Disavow backlink نام دارد، در گوگل کنسول موجود است. اگر سایت خود را در گوگل کنسول (گوگل وب مستر) ثبت کرده باشید، میتوانید از این ابزار استفاده کنید و بک لینکهای مزاحم را از بین ببرید.
آموزش Disavow کردن بک لینکهای مضر:
گوگل همیشه با بک لینکهای مضر مخالف است و پیش از این اعلام کرده بود که اگر بک لینکهای بیکیفیت برای سایت خود ایجاد کردهاید آنها را حذف کنید؛ و ابزار Disavow هم معرفی کرد که اگر آن لینکها را خودتان ایجاد نکردهاید بتوانید تأثیر آنها را در سایت خود خنثی کنید، اما برای استفاده از این ابزار باید دقت داشته باشید که بک لینکهای ارزشمند را خنثی نکنید و سئو سایت شما افت پیدا نکند.
برای خنثی کردن بک لینکهای مضر مراحل زیر را انجام دهید:
- وارد گوگل کنسول خود شوید و این لینک را در مرورگر خود اجرا کنید (disavow links)
در این صفحه یکی از سایتهای موردنظر خود را انتخاب کرده و بر روی دکمه قرمز رنگ Disavow Links کلیک کنید. در صفحهای که برای شما ظاهر میشود باید بر روی کلمه Disavow links کلیک کرده تا به صفحه تعریف کردن لینکها هدایت شوید.
حال باید بر روی دکمه Choose file کلیک کرده و در یک فایل نوت پد همه لینکهای مضر را وارد کرده و آنها در این قسمت آپلود کنید، سپس در نهایت می بایست بر روی گزینه Submit کلیک کنید تا همه این لینکها ذخیره شوند.
خنثی کردن لینکها به همین سادگی بود؛ اما اگر در واردکردن لینکها اشتباه کنید ضربه بزرگی به سئو سایت خود وارد خواهید نمود.
نتیجهگیری:
حتماً توجه داشته باشید که این ابزار برای خنثی کردن بک لینکهای مضر است و نه برای تعریف کردن همه بک لینکهای سایت، این کار بک لینکها را در سایتهای دیگر حذف نمیکند بلکه اثر آنها را در سایت شما خنثی میکند، اگر بک لینکهای ناشناس و مضر را در لیست خود پیدا کردید حتماً آنها را بررسی کنید و اگر برای سایت شما مفید نبودند آنها را Disavow کنید تا سایت شما دچار کاهش رتبه در سیستم رنکینگ گوگل نشود.
دایرکت ادمین چیست ؟
آموزش ابزار PhpMyAdmin
وردپرس چیست؟ هر آنچه باید درباره وردپرس بدانید
هاست لینوکس چیست و با هاست ویندوز چه تفاوتی دارد؟
C Panel – Mx Entry
میزبانی وب چیست؟
آموزش تغییر پسورد Administrator در ویندوز سرور