- 2020/05/11
- آموزش وردپرس, وبلاگ
افزایش سرعت وردپرس با افزونه قدرتمند Autoptimize
سرعت بارگذاری سایت همیشه از مهمترین دغدغهها و مشکلات گردانندگان وبسایتها بوده است و دوست دارند تا حد امکان سرعت لود و بارگذاری صفحات وبسایت خود را افزایش دهند. از سوی دیگر سرعت لود وبسایت از مهمترین موضوعات در سئو یا همان بهینه سازی وبسایت برای موتورهای جستوجو است. باید در نظر داشت که گوگل برای وبسایت هایی که سرعت بارگذاری بهتری دارند رتبه بهتری را در نظر میگیرد.
از طرف دیگر سرعت بارگذاری وبسایت از نظر کاربران و بازدیدکنندگان بسیار حائز اهمیت است. بسیاری از افرادی که از هر طریقی قصد دارند وارد سایت شوند، اگر سرعت بارگذاری وبسایت بیش از اندازه طول بکشد، آن را رها کرده و تب مرورگر خود را احتمالا خواهند بست. پس سرعت کند بارگذاری میتواند باعث کاهش چشمگیر ترافیک وبسایت شود.
وبسایت هایی که با سیستم مدیریت محتوای وردپرس نیز طراحی و ایجاد شدهاند از این قاعده مستثنی نیستند و مدیران آنها نیز باید سرعت بارگذاری سایت خود را افزایش دهند. در وردپرس راهکارهای زیادی برای این کار وجود دارد که یکی از آنها استفاده از افزونه های افزایشدهنده سرعت سایت است.
پلاگینهایی که در این زمینه وجود دارند کم نیستند اما همه آنها نیز خوب و کارآمد نیستند. یکی از قویترین افزونه هایی که برای بهینه سازی سرعت وبسایت مورد استفاده قرار میگیرد و از ویژگیهای قابل توجهی برخوردار است، پلاگین قدرتمند Autoptimize است.
افزونه Autoptimize
بدون شک یکی از بهترین افزونهها در جهت افزایش سرعت لود سایت های وردپرسی پلاگین Autoptimize است. این افزونه با انجام فشردهسازی فایل های js و css و html قالب وبسایت تأثیر مفیدی بر سرعت وبسایت خواهد گذاشت. Autoptimize به خوبی باعث بهینه سازی وبسایت خواهد شد. همچنین توجه داشته باشید با کمک این افزونه میتوانید بسیاری از خطاهایی که در وبسایت جی تی متریکس دیده میشود را رفع نمایید.
Autoptimize تابهحال در سایت های وردپرسی بیش از ۱ میلیون نصب فعال داشته است که آماری شگفتانگیز است و نشان از کارآمدی این افزونه است. همچنین کاربران این پلاگین نمره ۴٫۵ از ۵ را بهطور میانگین به آن دادهاند.
در این مقاله به بررسی کامل و آموزش این افزونه خواهیم پرداخت.
راه اندازی در پیشخوان وردپرس
برای راه اندازی و بهره بردن از افزونه Autoptimize ابتدا باید آن را دانلود کرده و از طریق افزودن افزونه در پیشخوان وردپرس آن را نصب و فعال نمایید. پس از نصب فعالسازی این پلاگین در قسمت تنظیمات در پیشخوان وردپرس بخش جدیدی با عنوان Autoptimize دیده می شود که مربوط به افزونه است.
برای انجام تنظیمات این افزونه بایستی بر روی این Autoptimize کلیک نمایید تا وارد تنظیمات آن شوید.
تنظیمات افزونه
تنظیمات این افزونه دارای بخش های مختلفی بوده که هر یک از آن ها مختص انجام کاری است.
۱- تنظیمات عمومی افزونه
اولین بخش تنظیمات این افزونه که با آن روبرو خواهید شد بخش تنظیمات اولیه و عمومی بوده که دارای چندین گزینه است.
بهینه سازی کدها
در سه بخش اول تنظیمات عمومی میتوانید با تیک زدن ۳ گزینه به ترتیب فایلها و کدهای css,js و html را فشرده و بهینه سازی کنید. بهینه سازی فایلها و سورس های این ۳ زبان تأثیر بسیار چشمگیری در افزایش سرعت وبسایت خواهد گذاشت که با کمک این افزونه بهسادگی انجام میشود.
تنظیمات cdn
فعالسازی cdn نیز از دیگر روش های افزایش سرعت وبسایت است. Cdn تصاویر را بهصورت دادهای درون کدها بهجای فایل در کدها قرار میدهد و تنها میشود آن را کنار فایل دانلود نمود.
۲- تنظیمات پیشرفته پلاگین
افزونه Autoptimize دارای تنظیمات حرفهایتر نیز می باشد که آنهم دارای بخشهای مختلفی می باشد.
کامنت های html
کامنتها در صفحات html کاربرد راهنما برای برنامهنویس و طراح قالب را دارا است اما مروگرها به هیچ عنوان آنها را نمایش نمیدهند. همین کامنتها در کدهای وبسایت نیز حجمی را به خود اختصاص میدهند که کاربردی ندارد. اگر در تنظیمات html تیک گزینه نگهداشتن کدهای html را فعال نمایید کامنتها حذف نخواهند شد اما با تیک نزدن آن تمامی کامنتهای درون کدهای html حذف میشود.
تنظیمات حرفهای سورسهای js
این بخش نیز مربوط به تنظیمات پیشرفته و حرفهای کدهای java script یا همان js است که بخشهای بیشتری نیز نسبت به کد های html دارد.
کش مرورگر پلاگین
پلاگین Autoptimize دارای حافظه کش مرورگر بوده که استفاده از آن نیز باعث افزایش سرعت سایت خواهد شد.
اگر بنا به هر دلیلی نظیر ایجاد تغییرات در وب سایت، گاهی نیاز داشتید،می توانید همانن تصویر زیر حافظه کش وب سایت را پاک نمایید.
نتیجهگیری
همانطور که گفتیم در دنیای وب و در بین وب مستران سرعت وبسایت از مهمترین مسائلی است که از اهمیت بالایی برخوردار بوده و به یکی از دغدغههای مدیران وبسایت تبدیل شده است. با کمک افزونه حرفهای و پیشرفته Autoptimize میتوان به سادگی با انجام تنظیمات پلاگین سرعت سایت را تا حد زیادی افزایش داد. با بهینه سازی سرعت سایت رتبه وب سایت نیز در رنک گوگل نیز ارتقا خواهد یافت.
امیدواریم این مقاله مفید بوده و بتوانید با استفاده از آن سرعت سایت وردپرسی خود را افزایش دهید- میزبان وردپرس
مشکل ارور ۴۰۳ در هاست
رفع خطای Reduce DNS lookups در سایت gtmetrix
آموزش رفع مشکل عدم دسترسی به سرور مجازی ویندوز
cPanel – Webmail
نظارت و کنترل وب سایت
آشنایی با Email Authentication در cPanel
با مفهوم دامنه و تفاوت پسوند دامنه های اینترنتی آشنا شوید