- 2020/06/15
- آموزش سی پنل, وبلاگ
آموزش ریدایرکت (Redirect) کردن دامنه در هاست سی پنل
مدیران سایت ممکن است بنا به دلایل مختلفی بخواهند وقتی ادرس و دامین وبسایتشان در مرورگر جست وجو شد،کاربران را به آدرسی دیگر هدایت نمایند که در اصطلاح به این فرایند ریدایرکت یا Redirect میگویند.
عوامل زیادی وجود دارند که مدیران سایت را وادار مینمایند که آدرس وب سایت خود را تغییر دهد؛ اما مدیران وب سایت به هیچ عنوان نمیخواهند که ترافیک وارد شده به برند و نام قبلی خود را از دست بدهند و همین نیز دلیل کافی برای استفاده از قابلیت ریدایرکت نیز است.
با استفاده از قابلیت ریدایرکت کردن در فضای میزبانی یا همان هاست/Host سی پنل/cPanel میتوانید به صورت کاملا خودکار کاربران خود را به صفحه و آدرس جدید دلخواه راهنمایی نمایید و همچنین موتورهای جستوجو همچون گوگل را متوجه آدرس جدید سایت خود کنید.
بدون شک با استفاده از قابلیت ریدایرکت دیگر لازم نیست نگران حجم انبوه ترافیک از دست رفته وبسایت خود باشید و به راحتی هر چه تمام با خواندن این مقاله یاد خواهید گرفت، چگونه کاربران خود را به صفحه یا دامین دیگری هدایت نمایید.
آموزش استفاده از ریدایرکت در سی پنل
ابتدا در اولین قدم بایستی وارد هاست سی پنل وب سایت خود شوید و سپس پس از ورود از بخش domains بر روی قسمت redirects کلیک نمایید.
پس از ورود به این قسمت شما دیگر قادر هستید در صفحه add redirect دامین جدیدی را برای انتقال و ریدایرکت ثبت نمایید. در این بخش بایستی یک سری تنظیماتی برای ریدایرکت کردن اعمال شود.
نوع ریدایرکت
گزینه type اولین بخشی است که باید تنظیم شود و مربوط به نوع redirect شدن است. در هاستهای cpanel تنها ۲ روش redirect نمودن پیشنهاد میشود که آن دو عبارت اند از:
- Redirect 301: با استفاده از این روش ریدایرکت، آدرسهای وب سایت خود را به آدرسی دیگر منتقل میکنیم. ریدایرکت ۳۰۱ به موتورهای جستوجو دستور میدهد که اعتبار دامین اصلی را به صورت تام به آدرس جدیدی که کاربران انتقال خواهند یافت بدهد. موتورهای جستوجو زمانی که با این نوع از ریدایرکت مواجه میشوند، متوجه خواهند شد که آدرس و دامین وبسایت برای همیشه عوض شده است.
- Redirect 302: استفاده از این نوع ریدایرکت زمانی کاربرد دارد که قرار است فرایند ریدایرکت و انتقال کاربران برای مدت کوتاه و مشخصی انجام شود. با استفاده از این نوع ریدایرکت نمودن موتورهای جست و جو در مییابند که فرایند برای زمانی مشخص است و با استفاده از این روش از انتقال اعتبار دامین به دامین جدید جلوگیری خواهد شد.
در دومین فیلد بایستی ادرس دامنهای که میخواهید کاربران ضمن ورود به آن به آدرسی دیگر انتقال یابند را انتخاب نمایید و سپس در فیلد redirects to بایستی ادرس دامین جدید را ثبت نمایید.
در مرحله بعدی یعنی فیلد www. Redirectin حتما و حتما گزینه دوم را فعال نمایید و سپس بر روی دکمه آبی رنگ add کلیک نمایید تا تنظیمات اعمال شود.
Wild Card Redirect چیست؟
استفاده از Wild Card Redirect زمانی لازم خواهد بود که شما به عنوان یک وب مستر قصد دارید اصلیترین شاخه وب سایت خود را به همراه تمامی آدرسهای زیر شاخه به دامنهای دیگر ریدایرکت کنید. به این مثال توجه کنید:
قصد دارید وب سایت web.com را به آدرس web.ir ریدایرکت و هدایت نمایید. در این زمان اگر کاربری دامین وب سایت اصلی را با زیر شاخه اش مانند web.com/blog ثبت نماید, در این صورت کاربر یا بازدید کننده به web.ir منتقل خواهد شد. در این روش زیر شاخه دامین که توسط کاربر وارد می شود کاملا از دست خواهد رفت و web.ir مشاهده خواهد شد.
راه حلی برای رفع این مشکل با عنوان Wild Card Redirect وجود دارد. با استفاده از این گزینه در تنظیمات ریدایرکت دیگر کاربران با این مشکل مواجه خواهد شد و با سرچ web.com/blog دقیقا به صفحه web.ir/blog منتقل خواهد شد.
حتما توجه کنید که در تنظیمات گزینه Wild Card Redirect با گزینه wildcard DNS فرق میکند و در انتخاب آنها حتما دقت داشته باشید. پس از انتخاب گزینه Wild Card Redirect و انجام تنظیمات آن بر روی add کلیک نمایید تا تنظیمات ریدایرکت وب سایت اعمال شود.
آموزش ساخت و حذف افزونه در دامنه ی cPanel
نحوه ثبت سایت در گوگل سرچ کنسول
نصب افزونه کپچا برای جلوگیری از اسپم در وردپرس
نام دامنه (قسمت دوم)
cPanel – Email Forwarders
مشکل ارور ۴۰۳ در هاست
آموزش رفع مشکل عدم دسترسی به سرور مجازی ویندوز